www.ferospoj.cz :: Domek zahradní plastový, LIFETIME GARTEN VILLA (19.04.2024 - 18:22)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní plastový, LIFETIME GARTEN VILLA

Zahradní domek LIFETIME GARTEN VILLA slouží jako úložný prostor na zahradu, kde lze uschovat zahradní či sportovní vybavení a příslušenství ke grilu nebo k bazénu. Montáž zahradního domku je snadná a použití je celoroční. Domek s rozšířenou zárukou 10 let má nosnou kovovou konstrukci. Dvojité stěny, střecha, dvojité dveře a podlaha jsou vyrobeny z velmi odolného a téměř nerozbitného plastu s UV ochranou, která zaručuje ochranu proti žloutnutí a křehnutí. Součástí zahradního domku je plastová protiskluzová podlaha. Domek má dvojité dveře na pantech. Sklon střechy je 30°, což výrazně snižuje množství a tlak sněhu na střechu.

Montáž zahradního domku:

Návod k sestavení zahradního domku naleznete ZDE.

Pro montáž zahradního domku se doporučuje skupina tří lidí. Budete potřebovat plochý šroubovák, křížový šroubovák, pracovní nůž, kladivo, vrtačku s vrtáky do dřeva a do betonu, klíče a ochranné pomůcky.

Pro ukotvení je zásadní kotevní materiál (není součástí balení) v závislosti na materiálu - beton: šrouby do betonu (10x50 mm) + podložky (10 mm), dřevo: DIN 571 vruty (10x40 mm) + podložky.

Výhody plastového domku:

  • součástí je podlaha
  • není nutné natírat, jednoduchá údržba
  • velmi omezená kondenzace vody uvnitř domku (ve srovnání s kovovým domkem)
  • odolnost proti vlivu počasí, UV ochrana
  • rychlá a jednoduchá montáž (zaklapávací a šroubované spoje)

Videoprezentace zahradního domku:

Než začnete domek sestavovat, prověřte všechny místní stavební zákony. Pokud máte zahrádku (pozemek) v nájmu, tak se musíte dohodnout i s jejím majitelem.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní plastový, LIFETIME GARTEN VILLA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!