www.ferospoj.cz :: Domek zahradní plachtový, ShelterLogic (28.03.2024 - 23:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní plachtový, ShelterLogic

Zahradní plachtový domek, shelterlogic

Velice kvalitní a pevný plachtový přístřešek od amerického výrobce. Přístřešek můžete využít k uskladnění zahrádkářských, sportovních, bazénových, grilovacích, campingových, motoristických potřeb, přístřešky větších rozměrů vytvoří kryté garážové stání pro Váš automobil. Robustní a odolná konstrukce je z ocelových trubek o průměru 35 mm opatřených prémiovou antikorozní úpravou. Patentovaný spojovací systém SHELTERLOCK® 3x STEEL STABILIZERS zvyšuje odolnost konstrukce. Pevná plachta je vyrobena z třívrstvého tkaného zeleného polyethylenu - hmotnost 213 g/m² . Plachty se vyznačují vysokou pevností, jsou teplotně stabilní a odolné proti protržení. Samozřejmostí je UV ochrana, kterou je plachta opatřena z obou stran, materiál obsahuje UV blokátory zamezující blednutí plachty. Plachta je ke konstrukci připevněna pomocí upínacích ráčen. Vstupní otvor je uzavíratelný zipem. Součástí balení je kotvicí sada (4 kotvy do země o délce 38,1 cm). V naší nabídce naleznete i náhradní plachtu pro váš domek.

Životnost plachty ShelterLogic

Životnost plachty Shelterlogic bývá ve střední Evropě obvykle cca 4 - 5 let, může však být i výrazně delší nebo výrazně kratší. Vždy nejvíce záleží na vnějších vlivech v místě instalace, jako jsou například:

  • intenzita slunečního záření (ve velmi slunných oblastech je životnost plachty poněkud kratší než v oblastech s malým nebo průměrným množstvím slunečního svitu),
  • místní povětrnostní podmínky (především rychlost větru),
  • úroveň znečištění ovzduší (exhalace z aut, spaloven, vliv zemědělských a průmyslových objektů, množství prachu ve vzduchu, všeobecná úroveň kyselosti dešťů v dané oblasti, apod.).

Všechny tyto negativní vnější vlivy mohou životnost polyethylenové plachty zásadním způsobem zkrátit. Údaje o životnosti platí samozřejmě pouze za předpokladu, že plachta je na přístřešek (garáž) připevněna v souladu s montážním návodem.

Upozornění:

  • výrobek dodáváme v rozloženém stavu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
  • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní plachtový, ShelterLogic naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!