www.ferospoj.cz :: Domek zahradní MAXTORE (02.05.2024 - 14:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní MAXTORE

Domek zahradní MAXTORE

Plechový zahradní domek MAXTORE v barvě zelené nebo antracit je vyrobený z kvalitního pozinkovaného plechu. Povrchová úprava je elektrolytické pozinkování s žárově nanesenou barvou. Domek je vybaven sedlovou střechou a posuvnými čelními dveřmi, které jsou uzamykatelné (zámek není součástí balení).

Zahradní domek je vhodný pro uskladnění zahradního nářadí, zahradní techniky, sportovního vybavení, bazénových doplňků, grilů a dalších potřeb. Zahradní domek MAXTORE je určený pro celoroční používání.

Zahradní domek je dodáván v rozloženém stavu a veškeré stěny jsou potaženy ochrannou fólií, kterou je potřeba ihned po montáži sundat. Montáž zahradního domku zvládnete svépomocí podle přiloženého návodu. Domek můžete postavit na zpevněnou rovnou plochu (např. beton, dlažba, dřevěné kůly), nebo např. na podlahovou desku (OSB, palubky) uloženou na trámky, které jsou položené na zemní vruty. Stavbu zděné nebo betonové podezdívky doporučujeme realizovat až po zakoupení domku a jeho přesném zaměření.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní MAXTORE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!