www.ferospoj.cz :: Domek zahradní dřevěný, SOLID JUDITA (28.03.2024 - 22:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní dřevěný, SOLID JUDITA

Klasický pevný zahradní domek SOLID JUDITA nabízí perfektní úložný prostor pro Vaše zahradní nářadí. Tento model zahradního domku má dvě okna zabudovaná ve dveřích + dvě samostatná okna v čelní stěně. Systém stavby tohoto domku - roubený stavební systém, při kterém se profilovaná prkna opatřená drážkou a perem sesazují v rozích křížem do vyfrézovaných zářezů. Síla prken je 28 mm.

Střecha
Střecha domku je sestavena z OSB desek o tloušťce 15 mm. Střešní lepenka je součástí balení.  Sklon střechy je 14°. 

Povrchová úprava domku
Před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem (preventivní ochrana proti zamodrání a plísni) a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr Vám doporučujeme použít lazuru na dřevo, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Nepoužívejte žádný lak! Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost Vašeho zahradního domku.

Základy domku
Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte trámky pásy z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady: podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží Váš domek o mnoho let déle.

Montáž

Návod k sestavení naleznete ZDE.

Při výběru prostoru k postavení domku se snažte zvolit rovné a pevné místo, odkud bude umožněno odvodnění. Budete potřebovat několik pracovních nástrojů a další příslušenství, které může být užitečné k tomu, abyste domek sestavili rychleji a snadněji. Všechny otvory na šrouby jsou předvrtány.

Povolení ke stavbě
Dřevěný domek s pevnými základy může vyžadovat určitá povolení od místních úřadů. Proto raději před nákupem domku ověřte na stavebním úřadě aktuální situaci s územním rozhodnutím (rozhodnutí o umístění stavby). Doporučujeme na všech místních úřadech ověřit platné předpisy pro oblast plánované stavby domku, protože stavba domku může být úřady zrovna v místě vaší zahrady z různých důvodů omezena. Pokud máte pozemek v nájmu, tak se musíte dohodnout i s majitelem.

Upozornění

  • výrobek dodáváme v rozloženém stavu
  • produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení
  • tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití
 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní dřevěný, SOLID JUDITA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!