www.ferospoj.cz :: Domek zahradní dřevěný, KARIBU QUBIC (26.04.2024 - 01:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek zahradní dřevěný, KARIBU QUBIC

Zahradní domek KARIBU QUBIC je vyroben z 19 mm dřevěných profilů ze severského smrku. Designově velmi zajímavý zahradní domek v moderním stylu. Stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří dřevěné desky síly 16 mm. To zaručuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý kutil.

Základy domku:
Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží zahradní domek o mnoho let déle.

Podlaha:
Pokud domek rovnou stavíte na dlažbě, betonu nebo jiném pevném a nosném povrchu, tak podlahu nepotřebujete. Nicméně podlaha vám pomůže vytvořit mnohem útulnější a čistší vnitřní prostor domku. Podlahový rám (rošt) z tlakově impregnované severské borovice, na který se dá přišroubovat podlaha, je obsahem základního balení domku. Dále pak v příloze nalazente návod na stavbu domku na zemních vrutech.

Střecha:
Střecha je zhotovena z dřevotřískových desek. Nutno podotknout, že střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit a to například střešní krytinou ALU-bitumen. Pro zahradní domky s plochou střechou doporučujeme střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. 

Povrchová úprava domku:
Přírodní dřevo NATUR - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr Vám doporučujeme použít lazuru na dřevo, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek zahradní dřevěný, KARIBU QUBIC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!