www.ferospoj.cz :: Domek plastový zahradní LIFETIME FOX, LanitPlast (16.04.2024 - 21:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek plastový zahradní LIFETIME FOX, LanitPlast

Zahradní domek LIFETIME FOX je kompletně vyrobený z kvalitního plastu. Řadí se mezi domky té nejvyšší kvality, je téměř nerozbitný a bezúdržbový. Plastový domek zajistí prostorné skladovací místo na zahradě, kde můžete uskladnit pracovní nástroje, vybavení na zahradu nebo příslušenství ke grilu a bazénu. Domek má prodlouženou zárukou 10 let!

Konstrukce zahradního domku je vyrobena z kvalitní oceli (konstrukce je nosná), dveře, podlaha, dvojité stěny a střecha jsou oproti tomu vyrobeny z masivního a velice odolného plastu s UV ochranou. Materiál domku nežloutne ani nekřehne, takže odpadá pravidelné natírání domku, což je nutné v případě např. dřevěných domků. Plast (polyethylen) použitý na výrobu zahradního domku vyniká svou odolností vůči povětrnostním vlivům a tím pádem i dlouhu životností. Síla dvojité plastové stěny zahradního domku je 26 mm. Domek je mimojiné vybaven dvojitými dveřmi pro snažší průchod. Nesmíme opomenout ani sklon střechy, který je v tomto případě 30°, což velmi výrazně zvyšuje sněhovou zátěž střechy.

Zahradní plastový domek je propracovaný do nejmenšího detailu. Je navržen a vyroben tak, aby i jeho vlastní stavba byla jednoduchá a časově nenáročná. Postavit zahradní domek LIFETIME FOX zvládne opravdu každý. Jednotlivé díly pouze zaklapnete do sousedních dílů a spoj zajistíte šroubkem. Návod ke konstrukci a pokyny k údržbě naleznete ZDE.

Videoprezentace zahradního domku:

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek plastový zahradní LIFETIME FOX, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!