www.ferospoj.cz :: Domek plastový zahradní LIFETIME CLASSIC LINE, LanitPlast (29.03.2024 - 09:13)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek plastový zahradní LIFETIME CLASSIC LINE, LanitPlast

Zahradní domek Classic Line je kompletně vyrobený z kvalitního plastu. Řadí se mezi domky té nejvyšší kvality, je téměř nerozbitný a bezúdržbový. Plastový domek zajistí prostorné skladovací místo na zahradě, kde můžete uskladnit pracovní nástroje, vybavení na zahradu nebo příslušenství ke grilu a bazénu. Domek má prodlouženou zárukou 10 let! Plastový domek Classic Line je dodáván včetně vnitřního vybavení (5x regál, 1x věšák na nářadí), které Vám pomůže vyřešit vnitřní uspořádání domku.

Konstrukce zahradního domku je vyrobena z kvalitní oceli (konstrukce je nosná), dveře, podlaha, dvojité stěny a střecha jsou oproti tomu vyrobeny z masivního a velice odolného plastu s UV ochranou. Plast (polyethylen) použitý na výrobu zahradního domku vyniká svou odolností vůči povětrnostním vlivům a tím pádem i dlouhu životností. Síla dvojité plastové stěny zahradního domku je 26 mm.  Domek je mimojiné vybaven dvojitými dveřmi (včetně pantů/závěsů), pro snažší průchod. Nesmíme opomenout ani sklon střechy, který je v tomto případě 30°, což velmi výrazně zvyšuje sněhovou zátěž střechy.

Zahradní plastový domek je propracovaný do nejmenšího detailu. Je navržen a vyroben tak, aby i jeho vlastní stavba byla jednoduchá a časově nenáročná. Postavit zahradní domek Classic Line zvládne opravdu každý. Návod ke konstrukci a pokyny k údržbě naleznete ZDE.

Videoprezentace zahradního domku:

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek plastový zahradní LIFETIME CLASSIC LINE, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!