www.ferospoj.cz :: Domek dřevěný, KARIBU VERKAUFSHAUS (02.05.2024 - 23:19)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek dřevěný, KARIBU VERKAUFSHAUS

Domek dřevěný, KARIBU VERKAUFSHAUS

Dřevěný domek KARIBU VERKAUFSHAUS je vybaven sedlovou střechoujednokřídlými dveřmi umístěnými zboku domu a velkým oknem s rozměry 159 x 75 cm. Pro zvýšení bezpečnosti domku před neoprávněným vniknutím jsou dveře zajištěny bezpečnostní západkou a okno je možné zevnitř uzavřít pomocí okenice a zamykací závory. Domek je vyroben z dřevěných profilů o síle 19 mm, které jsou dokonale vyfrézované ze severského smrku..

Střecha je tvořena celistvou deskou. Střešní krytinu je však nutné dokoupit zvlášť, protože není součástí dodávky. Díky tomu si můžete střešní krytinu přizpůsobit stylu své zahrady, aby vám zahradní domek dokonale ladil s vaším domem, přístřeškem na auto, pergolou a s ostatním vybavením zahrady.

Zahradní domek je dodáván bez podlahy. V balení však naleznete základový, tlakově impregnovaný nosný podlahový rošt (rám) vyrobený ze severské borovice, na který lze přímo přišroubovat podlahu, kterou si sami zvolíte. Podlaha není nutností (za předpokladu, že bude domek stát na vyrovnaném povrchu), avšak doporučujeme ji.

Zahradní domek si můžete vybrat ve 2 velikostních provedeních: 182 x 265 cm nebo 202 x 304 cm.

Povrchová ochrana zahradního domku

Pokud si zvolíte model v provedení přírodní dřevo, mějte na paměti, že před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny kvalitním, hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni jak z vnější, tak z vnitřní strany profilů. Pro finální nátěr pak použijte lazuru, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být ideálně voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat, abyste zachovali dobrý stav a krásný vzhled zahradního domku.

Montáž zahradního domku KARIBU VERKAUFSHAUS

Domek je dodáván jako stavebnice v rozloženém stavu. Součástí balení je samozřejmě veškeré potřebné kování i všechen spojovací materiál. Montáže se nemusíte obávat, není náročná a zvládnete ji svépomocí podle přehledného obrázkového montážního návodu, který je přiložen v balení.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek dřevěný, KARIBU VERKAUFSHAUS naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!