www.ferospoj.cz :: Domek dětský pirátský, dřevený, KARIBU JACK (25.04.2024 - 16:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek dětský pirátský, dřevený, KARIBU JACK

Pirátský domeček KARIBU JACK je zajímavý velmi jednoduchou a rychlou stavbou. Díky prefabrikovaným stěnovým prvkům z desek z masivního dřeva o tloušťce 14 mm a střešní konstrukci z lehce a rychle položených dřevěných desek stojí domeček během chvilky. Vaše děti mohou následně začít prožívat svá první dobrodružství. Střecha je pokryta velice hezkou a kvalitní zelenou střešní fólií, která vzbuzuje opravdovou střechu. Velkorysé otvory na bočních stěnách a dveřní a okenní otvory v přední části nejsou z bezpečnostních důvodů uzavřeny. Díky tomu může Vaše díte využít celý domeček jako jednu velkou prolézačku. Výška boční stěny je 105 cm a celková výška 150 cm. Vaše děti budou milovat domeček milovat kvůli dobrodružství i velkorysému vnitřnímu prostoru. Zvláštním prvkem domečku pirátská přístavba - příď, která ohraničuje pískoviště. Toto pískoviště může být zakryto dřevěnou deskou a chráněno před kontaminací listy nebo sousedovic kočkou. Je tedy jen na Vás zdali budete dřevěnou desku využívat, či nikolii. Před pískovištěm je mimo jiné další sloupek, na který se dá například namontovat pirátská vlajka (ta není obsahem dodávky).

Povrchová úprava:

Všechna dětská hřiště KARIBU dodáváme od roku 2019 v přírodním provedení bez jakýchkoliv chemických úprav. Děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva. V případě potřeby je samozřejmě možné dřevo ošetřit hluboce působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte  povětrnostně odolnou lazuru na dřevo s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Nepoužívejte žádný lak!

Skladování před montáží:

Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo pouze proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru!

Upozornění:

Výrobek dodáváme v rozloženém stavu = montáž provádějte výhradně podle montážního návodu. Produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení (pirátská vlajka).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek dětský pirátský, dřevený, KARIBU JACK naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!