www.ferospoj.cz :: Domek dětský dřevěný, SOLID PLAYHOUSE (20.04.2024 - 11:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domek dětský dřevěný, SOLID PLAYHOUSE

Dětský domeček SOLID PLAYHOUSE  je vyroben z dřevěných profilů síly 16 mm, které jsou perfektně vyfrézované ze severského smrku. Jedná se o otevřený model domečku se sedlovou střechou. Stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří celistvá deska. To zaručuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý kutil. 

Povrchová úprava domku:
Domeček dodáváme v přírodním provedení bez jakýchkoliv chemických úprav. Děti tak nepřijdou do kontaktu s chemikáliemi používanými při tlakové impregnaci dřeva. V případě potřeby je samozřejmě možné dřevo ošetřit hluboce působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr Vám doporučujeme použít lazuru na dřevo, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření.

Základy domku:
Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady: podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží Váš domek o mnoho let déle.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domek dětský dřevěný, SOLID PLAYHOUSE naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!