www.ferospoj.cz :: Domeček dřevěný zahradní, pro děti, Woody (19.04.2024 - 00:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Domeček dřevěný zahradní, pro děti, Woody

Dřevěný zahradní domeček pro děti je vyroben z přírodního materiálu - smrkového dřeva. Střechu tvoří PVC fólie a dodáván je bez podlahy. Po stranách má dvě velká okna, na přední straně jsou dveře a menší okno. Domečekpřírodní barvu bez nátěru, pouze rámy oken, dveří a střechy jsou barevně lemovány. Každopádně pro jinou vizuální podobu a delší životnost dřeva můžete použít lazuru na dřevo. Žlutá dvířka jsou opatřena panty. Váha domečku je 50 kg, součástí balení je návod a kování. Montáž je snadná, sestavení trvá přibližně 45 min. Domeček bude skvělou zábavou dětem na zahradě. 

Prodej dětských zahradních domečků je realizován po jednotlivých baleních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Domeček dřevěný zahradní, pro děti, Woody naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!