www.ferospoj.cz :: Dlažba terasová s dezénem (26.04.2024 - 16:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dlažba terasová s dezénem

Terasová dlažba s dezénem je ideální volba pro Vaši zahradu. Díky vysoce kvalitnímu materiálu Traplast je prakticky bezúdržbová, zaručuje vysokou životnost a především je oproti klasickým dlažbám velice lehká. Montáž zvládne každý - dlaždice se pokládají na kruhové podložky s výškou 12 mm, které Vám zajistí stejnoměrné mezery mezi dlaždicemi a dají se po čtvrtinách rozdělit dle umístění dlaždice. Podložky stačí umístit na rovnou hydroizolační vrstvu a není tedy nutné dlaždice vrtat, lepit či jinak upevňovat (s výjimkou krajních řad). Podložky pro pokládku dlažby je nutné dokoupit zvlášť.

Prodej terasové dlažby s dezénem je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dlažba terasová s dezénem naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!