www.ferospoj.cz :: Dlažba gumová, šachovnice s figurkami, GUTTA (29.03.2024 - 13:00)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dlažba gumová, šachovnice s figurkami, GUTTA

Gumová dlažba v úpravě pro vytvoření šachovnice. Dlažba o rozměrech 100 x 100 cm je včetně dřevěných šachových figurek. Disponuje skvělým tlumením zvuků a vibrací a zároveň má vysokou pružnost. Velkou výhodou této dlažby je to, že se může pokládat, jak na dřevěné, tak i betonové podlahy. Povrch této dlažby protiskluzový a má vysokou odolnost proti otěru. Speciálním postupem při výrobě dlažby se dosáhlo vynikající odolnosti při každodenní zátěži. Pryž je vyrobena z recyklovaného kaučuku - jedná se tedy o ekologický a cenově dostupný materiál. Gumová dlažba se skvěle hodí i na dětská hřiště.

Benefity:
  • vynikající tlumení zvuků a vibrací
  • protiskluzový povrch
  • vysoká pružnost
  • vysoká odolnost proti otěru
  • může se pokládat na dřevěné i betonové podlahy
  • bez zápachu

Montáž:

Gumové dlaždice můžete instalovat na pevný povrch (beton, asfalt, dřevo) nebo na štěrkový podklad. Podklad musí být vyrovnaný bez zvlnění a nerovností. Aby se předešlo hromadění vody je doporučen 2% sklon pro dobré odvodnění.

Podrobný montážní návod je ke stažení ZDE.

Pokud hledáte spíše dlažbu na terasu, podívejte se na naši nabídku WPC dlaždic. V nabídce naleznete také terasová prkna.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dlažba gumová, šachovnice s figurkami, GUTTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!