www.ferospoj.cz :: Dlažba gumová Flexi, GUTTA (29.03.2024 - 11:32)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dlažba gumová Flexi, GUTTA

Gumová dlažba Flexi je ideálním řešením pro zakrytí venkovních ploch teras.Speciálním postupem při výrobě dlažby se dosáhlo vynikající odolnosti při každodenní zátěži. Pryž je vyráběna z recyklovaného kaučuku - jedná se tedy o ekologický a cenově dostupný materiál. Gumová dlažba je plně UV odolná, snadno se čistí a díky "fazetkám" na krajích výborně odvádí vodu z povrchu. Díky nopovanému drenážnímu profilu spodní části, dochází k dokonalému odvodu kondenzované vlhkosti i vody. Dlažba je opatřena protiskluzovou úpravou, hodí se tedy mimojiné i na schodiště, okraje bazénu, na zahradní cesty apod. Dlažba neklouže ani v případě přímého deště.

Benefity:
  • vynikající tlumení nárazů, certifikováno dle MSZ EN 1176 (TÜV-KERMI)
  • protiskluzový povrch
  • vysoká odolnost při každodenním zatížení
  • snadné čištění

Montáž:

Gumové dlaždice můžete instalovat na pevný povrch (beton, asfalt) nebo na štěrkový podklad. Podklad musí být vyrovnaný bez zvlnění a nerovností. Aby se předešlo hromadění vody je doporučen 2% sklon pro dobré odvodnění.

Pro lepení gumové dlažby je vhodné lepidlo Tetrapur, které naleznete v naší nabídce pod následujícím odkazem.

Tipy pro instalaci:

  • Optimální teplota pro insatalaci je 10–20° C (gumové dlaždice expandují při vystavení teplu).
  • Pokud začne během procesu instalace lepidlo mezi dlaždicemi pěnit, nechte ho vyschnout, poté lze snadno odstranit pomocí nože nebo šroubováku.
  • Na úpravu velikosti gumových dlaždic použijte tapetovací nůž. Pro řezání silnějších dlaždic můžete použít vykružovačku.

Podrobný montážní návod je ke stažení ZDE.

Pokud hledáte spíše dlažbu na terasu, podívejte se na naši nabídku WPC dlaždic. V nabídce naleznete také terasová prkna.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dlažba gumová Flexi, GUTTA naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!