www.ferospoj.cz :: Dláto řezbářské lžícovité profil 49, PROFI, Narex (28.04.2024 - 05:33)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dláto řezbářské lžícovité profil 49, PROFI, Narex

Dláto řezbářské lžícovité profil 49, PROFI

Řezbářská dláta PROFI jsou ručně vyráběné nástroje té nejlepší kvality, určené především profesionálním řezbářům. Čepele vyrobené z chrom-křemíkové nástrojové oceli, zušlechtěné na tvrdost 59 HRc. Čepel je ručně vyleštěna a ostří vybroušeno a lapováno pomocí brusné pasty a arkansasového kamene. Rukojetě mají osmihranný průřez a jsou vyráběné z bukového dřeva. Na výběr máte ze 3 provední dlát: rovné, lžícovité a prohnuté. A také si můžete zvolit šířku čepele: 4, 8 nebo 12 mm. Povrch je mořen a voskován. V naší nabídce naleznete i další ruční nářadí.

Prodej dlát řezbářských je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dláto řezbářské lžícovité profil 49, PROFI, Narex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!