www.ferospoj.cz :: Dětský traktor šlapací s vlečkou, zelený (01.05.2024 - 20:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětský traktor šlapací s vlečkou, zelený

Máte doma malého pracovníka, který obdivuje traktory, kombajny a podobné stroje? Nečekejte, až bude velký a bude moci řídit ty opravdové, pořiďte mu menší variantu už teď. Velký šlapací traktor s vlečkou Dolu má čtyři velká kola a je poháněn šlapacím pohonem.

Velký šlapací traktor zaujme každého malého zemědělce. Díky přidané vlečce můžete odvézt spoustu nákladu. Traktor je vybaven šlapacím pohonem. Robustní konstrukce a kvalitní materiál. Reálně zobrazené detaily. 

Dolu Toys jsou turecká značka, která je na trhu od roku 1975. Při výrobě používají nejmodernější technologie. Hračky navrhují tak, aby připravili děti do školky a školy. Dolu Toys pomáhá dětem učit se rozhodovat, vyjadřovat se a soustředit se zábavnou formou. Učí je poznávat první tvary a barvy. Dolu Toys se vyrábí hračky pro děti všech kategorií. Mohou je tak provázet celým dětstvím. Jejich největší předností je kvalita a bezpečnost hraček.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětský traktor šlapací s vlečkou, zelený naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!