www.ferospoj.cz :: Dětský švýcarský nůž Victorinox (08.05.2024 - 16:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětský švýcarský nůž Victorinox

Dětský švýcarský nůž Victorinox je imitací klasického a dnes již legendárního "švýcaráku". Tento univerzální nůž mohou děti bezpečně používat při kempování a turistice a přitom budou mít pocit, že mají stejný nůž, jako rodiče. Tento typ obsahuje vyklápěcí nůž, pilku, vidličku, lžičku, lupu a otvírák. Vše je vyrobeno z plastu, aby nůž mohly používat děti ve věku od 3 let, takže použití je možné "jen jako". Pro dospělé doporučujeme zakoupit pravý nůž Victorinox Camper nebo Climber.

Prodej dětských švýcarských nožů Victorinox je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětský švýcarský nůž Victorinox naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!