www.ferospoj.cz :: Dětský surf Sunny Rider, 1,14 x 0,46 m (20.04.2024 - 10:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětský surf Sunny Rider, 1,14 x 0,46 m

Nafukovací lehátko pro děti ve tvaru surfovacího prkna je ideální při relaxaci ve vodě a na pláži. Lehátko má dve robustní madla pro vyšší stabilitu při radovánkách. Nafukovací lehátko je možné používat při vodních radovánkách, ale také pro zpříjemnění tvrdého podkladu při odpočívání na pláži nebo na trávě. Usnadňuje plavání a posouvá zážitky z dovolené na vyšší úroveň. Lehátko je určeno pro děti ve věku 3 až 10 let. Surf má rozměry 114 x 46 cm. V balení naleznete lepící sadu na opravu menších defektů. Při vodních hrátkách by měla být přítomna dospělá osoba.

Při objednávce nám v poznámce uveďte, o kterou variantu máte zájem - modráoranžová.

Prodej nafukovacích lehátek je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených nafukovacích lehátek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětský surf Sunny Rider, 1,14 x 0,46 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!