www.ferospoj.cz :: Dětský mikrofon (06.05.2024 - 18:40)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětský mikrofon

Myslíte si, že jste slavný zpěvák?  Díky vysoce kvalitnímu bezbateriovému mikrofon, který funguje na bázi ozvěny mohou všichni zpívat jako popová hvězda!

Červený mikrofon je zábavná dřevěná hračka, která nabízí holčičkám a klukům poslech jejich hlasu, a to pomocí ozvěny. Dětský mikrofon Hape je ideální pro všechny začínající zpěváky, zpěvačky a řečníky. Nechte děti zpívat jejich oblíbené písně nebo vyprávět básně či příběhy a potěšte se jejich bezprostředností.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětský mikrofon naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!