www.ferospoj.cz :: Dětský kočárek Jednorožec - velký (12.05.2024 - 00:51)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětský kočárek Jednorožec - velký

Dětský kočárek pro panenky v krásném moderním designu. Design kočárku s jednorožcem reaguje na aktuální módní trend. Jednorožce holčičky prostě milují! Kočárek je doporučen pro holčičky, které si rádi hrají a vžívají se do role dospělých maminek. Hra podporuje představivost, rozvíjí souciální cítění, pamět a hrubou motoriku.Kočárek pro panenky je vyroben z kombinace materiálů: látka, kov a plast. Jeho montáž je jednoduchá, bez šroubování. Návod k montáži naleznete uvnitř výrobku. Součástí výrobku je přenosná taška na miminko, síťovaný košík jako úložný prostor pod kočárek a látková taška na přední rukojeť. Rukojeť, opěrátko kočárku i jeho část pod nohami panenky je polohovatelná, což umožnuje vytvořit z hlubokého kočáru pro miminko sportovní verzi pro batole.

Dřevěné hračky Woody jsou vyrobeny z kvalitních přírodních materiálů, které splňují přísné bezpečnostní evropské standardy. V nabídce hraček Woody naleznete také pomůcky pro rozvoj jemné motoriky, kreativity, didaktiky a rozvoj kombinačního myšlení. Většina těchto produktů je konzultována s odborníky a pedagogickými pracovníky, tak aby měla hračka Woody co možná největší přínos pro vaše dítě.

V současné době je na trhu více jak 500 výrobků značky Woody. Hračky jsou pravidelně vystavovány na veletrzích v Evropě, Asii, Americe i Austrálii.

Bezpečná hračka to je certifikát, který získávají produkty splňující přísné normy bezpečnosti a kvality. Vybrané výrobky firmy Woody tento certifikát mají.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětský kočárek Jednorožec - velký naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!