www.ferospoj.cz :: Dětský bubínek (06.05.2024 - 16:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětský bubínek

S interaktivním bubínkem HAPE je zábava zaručena. Bubínek hraje zábavné melodické zvuky a stimuluje dětskou fantazii a smysl pro rytmus. Bubínek lze také válet a podporuje tak vývoj koordinace pohybů. Poutavé barevné provedení. Vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu. 

HRAČKA NAPOMÁHÁ ROZVOJI TĚCHTO OBLASTÍ:

KREATIVITA: Děti jsou samy o sobě od přírody velmi kreativní a milují kreslení, tvoření, výtvarné a hudební činnosti. Pokud chcete, aby Vaše dítko rozvíjelo své sociální, kognitivní a emoční vnímání, nabízejte jim co nejvíce různých podnětů a stimulů, kdy mohou nechat volný průběh své kreativitě a zároveň mohou používat různé materiály ke tvorbě.

VNÍMÁNÍ a KOGNITIVITA: Vnímání okolního světa všemi vjemy, je důležitý předpoklad pro proces učení se, myšlení a jednání všeobecně. Díky tomu, že děti mohou cítit, osahat, ochutnat, vidět a slyšet různé podněty, prozkoumávají své okolí a vstupují s ním aktivně do kontaktu. Děti díky tomuto procesu získávají velké množství informací, které musí zpracovat, což stimuluje jejich kognitivní rozvoj, podporuje abstraktní myšlení a četné procesy učení. To vede děti k tomu, aby přemýšlely, kladly otázky a hledaly na ně odpověď. Pozorujte své děti, jak objevují svět a buďte jim jejich průvodcem.

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětský bubínek naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!