www.ferospoj.cz :: Dětské telefony set, dosah 2 m (28.04.2024 - 17:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětské telefony set, dosah 2 m

Set dětských telefonů jistě skvěle zabaví vaše malé ratolesti. Pestrobarevná sluchátka jsou spojena dlouhým telefonním kabelem, který je ohebný a jednoduše se připojí ke sluchátkům. Sluchátka lze používat doma i na zahradě, děti si mohou povídat se svými kamarády jak dlouho jen chtějí. Tato hračka pomáhá rozvíjet komunikační dovednosti.

Firma SES udává již od roku 1972 trendy ve výrobě výtvarných materiálů pro děti od 3 do 14 let. Od surovin až po finální výrobek se veškeré artikly této značky vyrábějí v Enschede v Holandsku, kde je továrna i hlavní kancelář firmy. Dlouhodobé zkušenosti jsou aplikovány na každý výrobek.
Mezi sadami naleznete zejména výtvarné sady, malování, sádrové odlitky, tvorba předmětů, také zatloukačky a dřevěné stavebnice. Velké oblibě se dlouhodobě těší první pastelka, kterou velmi snadno uchopí již roční dítě.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětské telefony set, dosah 2 m naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!