www.ferospoj.cz :: Dětské sedátko do vany s přísavkou (06.05.2024 - 18:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětské sedátko do vany s přísavkou

Každé koupaní je pro dítě zdrojem zábavy a poznávání nových věcí. Dítě se odráží, naklání, natahuje se za rukama maminky. To je důvod, proč Dolu přišlo se sedátkem do vany. Dolu dětské sedátko do vany  je stabilní díky silným přísavkám. Sedátko přidrží vaše děťátko během koupání. Sedátko je pohodlné a vhodné pro již sedící děti od 6 měsíců. Při koupání nenechávejte dítě v sedátko bez dozoru. 

Dolu Toys jsou turecká značka, která je na trhu od roku 1975. Při výrobě používají nejmodernější technologie. Hračky navrhují tak, aby připravili děti do školky a školy. Dolu Toys pomáhá dětem učit se rozhodovat, vyjadřovat se a soustředit se zábavnou formou. Učí je poznávat první tvary a barvy. Dolu Toys se vyrábí hračky pro děti všech kategorií. Mohou je tak provázet celým dětstvím. Jejich největší předností je kvalita a bezpečnost hraček.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětské sedátko do vany s přísavkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!