www.ferospoj.cz :: Dětské hřiště 7 v 1 (04.05.2024 - 16:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětské hřiště 7 v 1

Dětské hřiště 7 v 1 nabízí spoustu hracích variant nejen na zahradě, ale také v domácím prostředí. Základna pro houpačku a klouzačku je stabilní a variabilní. Klouzačka má délku 126 cm. Na boční stěny lze upevnit hrací desku, která je vhodná nejen pro hru, ale také třeba na svačinku. Na pracovní desku navazuje malá fotbalová branka a basketbalový koš, které lze umístit také na opačnou stranu. Na druhé straně hrací sestavy je hrací stoleček s tvarovaným dnem, ve kterém lze pracovat s pískem nebo vodou. 

Dolu Toys jsou turecká značka, která je na trhu od roku 1975. Při výrobě používají nejmodernější technologie. Hračky navrhují tak, aby připravili děti do školky a školy. Dolu Toys pomáhá dětem učit se rozhodovat, vyjadřovat se a soustředit se zábavnou formou. Učí je poznávat první tvary a barvy. Dolu Toys vyrábí hračky pro děti všech kategorií. Mohou je tak provázet celým dětstvím. Jejich největší předností je kvalita a bezpečnost hraček.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětské hřiště 7 v 1 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!