www.ferospoj.cz :: Dětské elektrické piano se zvířátky (06.05.2024 - 13:04)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětské elektrické piano se zvířátky

Clementoni dětské elektrické piano se zvířátky je zábavné barevné piano se třemi různými přehrávacími módy, díky nímž děti snadno a zábavně objevují hudbu. V magickém režimu se každý stisk kláves změní v hudbu díky přednastaveným melodiím. V tradičním režimu hraje každá klávesa notu a tím umožňuje svobodně skládat hudbu. Ve vzdělávacím režimu učí čísla a barvy pomocí veselých písní a říkanek. Interaktivní stránky umístěné nad klávesnicí, pomáhají dětem objevovat jména a zvuky hospodářských zvířat..

Bavte se s dětským elektrickým pianem Clementoni. Hra na piano podporuje smyslový, psychomotorický, kognitivní a emoční vývoj dětí. Piano má 2 interaktivní stránky, 3 režimy přehrávání a 8 kláves. 

Clementoni je italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětské elektrické piano se zvířátky naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!