www.ferospoj.cz :: Dětská vlaková souprava, 36 ks (05.05.2024 - 00:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská vlaková souprava, 36 ks

Hraj si a stav! Postav koleje, postav vláček a může se vyrazit na výlet! Se sadou barevných plastových kostek vaše dítě stráví spoustu zábavy. Kostičky podněcují dětskou představivost, chuť učit se a jemnou motoriku dětí.

Tato dětská vlaková souprava má spoustu příslušenství, díky kterému se stane hra úžasnou zabavou. Kostky mají krásné barevné provedení. Vagonky si mohou děti polepit samolepkami, které jsou rovněž součástí balení. Vláčkodráha je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu

Dolu Toys jsou turecká značka, která je na trhu od roku 1975. Při výrobě používají nejmodernější technologie. Hračky navrhují tak, aby připravili děti do školky a školy. Dolu Toys pomáhá dětem učit se rozhodovat, vyjadřovat se a soustředit se zábavnou formou. Učí je poznávat první tvary a barvy. Dolu Toys se vyrábí hračky pro děti všech kategorií. Mohou je tak provázet celým dětstvím. Jejich největší předností je kvalita a bezpečnost hraček.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská vlaková souprava, 36 ks naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!