www.ferospoj.cz :: Dětská trampolína se zvuky Ocean (26.04.2024 - 08:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská trampolína se zvuky Ocean

Dětská trampolína se zvuky Ocean je ideální pro děti od 18 měsíců. Modré provedení s obrázky zvířat z oceánu je vhodné pro chlapce i dívky. Trampolína je navržena s ohledem na bezpečnost dětí. Měkká rukojeť napomáhá stabilitě a rovnováze při skákání. Odolná potištěná skákací podložka s pružinovou konstrukcí. Pružiny a konstrukci chrání silný pěnový pás. Trampolína má čtyři, pohybem aktivované zvuky oceánu. Gumové kryty na nohách trampolíny zajišťují její stabilitu. Určeno pro vnitřní použití

Plum je rodinná značka, která je na trhu více než 30 let. Své hračky vyrábí tak, aby děti mohly trávit čas venku. Jejich výrobky jsou udržitelné, odolné a bezpečné. Zaměřují se primárně na trampolíny, skluzavky a houpačky. Najdete u nich však i hračky na hraní doma. Ve společnosti Plum® chtějí, aby hraní inspirovalo, rozvíjelo kreativitu, představivost, porozumění a hlavně aby si děti užily spoustu zábavy.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská trampolína se zvuky Ocean naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!