www.ferospoj.cz :: Dětská sada nářadí na baterie DELUXE TOOLS 10 dílů, G21 (09.05.2024 - 12:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská sada nářadí na baterie DELUXE TOOLS 10 dílů, G21

Dětská sada nářadí na baterie DELUXE TOOLS obsahuje celkem 10 dílů. Plastová sada elektrického dětského nářadí je určena pro děti od 3 let. Nejen že se Vaše dítě naučí, jak se nářadí správně drží či budou mít radost, že vypadají jako tatínek a mohou mu pomoct. Vaše děti budou mít radost, že můžou tatínkovi pomáhat v dílně s nářadím, které se pohybuje a vydává zvuky jako opravdové a Vy nemusíte mít strach, že se jim něco stane, protože mají přece ochranné brýle. Dále v sadě naleznete elektrickou pilu s výměnnými noži (2 ks), vrtačku s výměnnými vrtáky (2 ks), přímočarou pilu, svítilnu, měřák a zástěru s kapsami.

Prodej dětských sad nářadí je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská sada nářadí na baterie DELUXE TOOLS 10 dílů, G21 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!