www.ferospoj.cz :: Dětská pracovní brašna (29.03.2024 - 13:36)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská pracovní brašna

Pracovní brašna s nářadím vyrobená z poctivého dřeva patří mezi kvalitní dětské hračky české výroby. Pomáhá dětem učit se koordinovat pohyby, rozvíjet jemnou motoriku a technické chápání zábavnou formou. Brašna je vybavena vším, co malý kutil potřebuje - nechybí kladívko, klíč, šrouby a další pomůcky veselých barev. Díky kvalitnímu materiálu si můžete být jisti, že si s brašnou a nářadím později budou moci hrát i mladší sourozenci. S touto hračkou si vyhrají kutilové od 3 let. 

Dřevěné hračky Woody vyvíjené na českém trhu se pyšní především svou kvalitou zpracování a bezpečností. Všechny hračky jsou pečlivě testované od počátku výroby až po uvedení na trh, takže nemusíte mít nejmenší obavy o zdraví svého dítěte. 

 

Prodej dětských pracovních brašen  je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská pracovní brašna naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!