www.ferospoj.cz :: Dětská laboratoř - Výroba svítících krystalů (29.04.2024 - 17:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská laboratoř - Výroba svítících krystalů

S touto kreativní sadou CLEMENTONI Dětská laboratoř-Výroba svítících krystalů se naučíte vyrábět průsvitné, barevné, fluorescenční a zářící krystaly! Laboratoř obsahuje spoustu materiálu k jejich výrobě. Díky sádře a chemickým přípravkům vytvoříte fantastické krystaly ve tvaru zvířat nebo stromů. Návod provází děti různými fázemi tvoření, takže si mohou hrát naprosto bezpečně.

Dětské laboratoře jsou připraveny pro všechny zvídavé děti, které se zábarvnou formou chtějí naučit něco nového. V našem sortimentu naleznete různé druhy dětských laboratoří, stačí si jen vybrat co by Vaše děti mohlo zajímat a bavit.

Clementoni je italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská laboratoř - Výroba svítících krystalů naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!