www.ferospoj.cz :: Dětská laboratoř - Malý chemik (28.04.2024 - 10:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská laboratoř - Malý chemik

Dětská laboratoř – Malý chemik je sada až 150 bezpečných pokusů pro děti od italského výrobce Clementoni. Všemi pokusy provede krok za krokem ilustrovaný manuál, takže budou pro dítě bezpečné. Balení obsahuje bohatou sadu vědeckých přístrojů a pomůcek. Vyzkoušejte pokusy s každodenními i chemickými látkami. Sada pomáhá rozvíjet manuální dovednost a kreativitu.

Dětské laboratoře jsou připraveny pro všechny zvídavé děti, které se zábarvnou formou chtějí naučit něco nového. V našem sortimentu naleznete různé druhy dětských laboratoří, stačí si jen vybrat co by Vaše děti mohlo zajímat a bavit.

Clementoni je italská společnost založena v roce 1963. Zaměřuje se především na vzdělávací hry a učí děti zábavnou formou přírodní vědy a technologie. Těm nejmenším pomáhá rozvíjet motoriku a fantazii pomocí interaktivního stolečku, puzzlí nebo kostek. Zábavnou formou naučí děti poznávat první tvary, barvy, číslice a písmena.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská laboratoř - Malý chemik naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!