www.ferospoj.cz :: Dětská kasa (28.04.2024 - 15:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dětská kasa

Dřevěná dětská kasa pro malé prodavače je skvělá hračka k procvičení komunikačních schopností, manuální zručnosti, jemné motoriky a základů počítání. Pokladna obsahuje mince a bankovky, snímač čárových kódů, platební terminál a platební kartu. Součástí je vysunovací přihrádka na peníze, barevné počítadlo i papírové pásky na účtenky. Budete platit hotově nebo kartou? S touto pokladnou zvládnete obojí.

Značka HAPE reprezentuje novou generaci ekologických hraček. Ty jsou navrhovány tak, aby se líbily dětem a zároveň byly šetrné k životnímu prostředí. Každá dřevěná hračka Hape je vyráběna kombinací vysoce kvalitních materiálů, unikátního designu, nápadů v oblasti vzdělávání dětí a ekologického přístupu k životu. V souladu s touto ideou se společnost snaží neustále zdokonalovat své výrobky a stanovovat si nové a nové cíle. Výsledkem je, že se Hape během posledních dvou desetiletí etablovalo jako jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších výrobců dřevěných hraček současnosti. Dřevěné hračky splňují všechny mezinárodní bezpečnostní standardy.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dětská kasa naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!