www.ferospoj.cz :: Desky střešní vlnité Marlon CSE VL 95/38, průsvitná deska s hrubší strukturou (29.03.2024 - 10:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Desky střešní vlnité Marlon CSE VL 95/38, průsvitná deska s hrubší strukturou

"Nebojte" se ceny za přepravu - pokud pro Vás nebude cenově výhodnější expedice z našeho skladu České Budějovice, zajistíme Vám za paušální poplatek přepravu přímo ze skladu výrobce!!!

Marlon CSE - vlnité polykarbonátové desky jako střešní krytina pro každou dřevostavbu, zejména pro pergoly a altány. Desky mají na vnitřní straně tzv. povrchovou krupičku, ta zaručuje rozptyl světla. Láme světlo - to znamená, že desky nejsou úplně průhledné, ale "průsvitné". Díky tomu při posezení pod nimi vzniká příjemný jemný chládek při zachováním světelné propustnosti. Povrchová krupička je vyrobena mechanickým způsobem, vylisováním na vnitřní povrch desky.

Polykarbonátové vlnité desky Marlon CSE mají perfektní mechanické vlastnosti, z tohoto důvodu jsou perfektně odolné vůči krupobití i ostatním povětrnostním vlivům. Polykarbonátu je lety osvědčený materiál s vynikajícími vlastnostmi, nicméně ne všichni výrobci dokáží vyrobit tak odolnou krytinu jako je Marlon. 
Polykarbonátové desky Marlon CSE mají maximální možnou teplotu použití stabilně do 100°C, krátkodobě až do 130°C .

Životnost desek Marlon CSE Vás mile překvapí!

Polykarbonátové desky mají oboustranný UV filtr, který chrání materiál desek proti negativnímu vlivu slunečního záření .

Trvanlivost polykarbonátových desek marlon CSE je tak ve střední Evropě cca 30 let.

Záruka na polykarbonátové desky proti krupobití 5-10 let!!! ( dle druhu polykarbonátu ) 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Desky střešní vlnité Marlon CSE VL 95/38, průsvitná deska s hrubší strukturou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!