www.ferospoj.cz :: Deska střešní vlnitá, strukturovaná, z recyklovaného materiálu, Shelltec (28.04.2024 - 15:58)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní vlnitá, strukturovaná, z recyklovaného materiálu, Shelltec

Deska střešní vlnitá, strukturovaná, z recyklovaného materiálu, Shelltec

Deska střešní vlnitá, strukturovaná, z recyklovaného materiálu, Shelltec je jedním z nejmodernějších zástupců v oblasti lehkých střešních krytin. Jsou výsledkem dlouhodobého vývoje myšlenky vytvořit v první řadě vysoce kvalitní, ekologicky udržitelnou střechu, která nahradí vláknocementové a bitumenové plechy. Střešní deska je vyrobena ze 100% recyklovaného materiálu. Zároveň mají vysokou stabilitu a trvanlivost.

Deska o tloušťce 4mm vydrží zatížení sněhem až 170 kg / m2. Deska Shelltec má také velmi dobré vlastnosti z hlediska rozměrové stability a akustické zvukové izolace. Díky těmto vlastnostem jsou vhodné i pro budovy s podkrovím. Vlnité střešní desky se vyrábějí o šířce 95 cm a délce 2; 2,5 a 3 m. Používají se ve stodolách, průmyslových a zemědělských budovách a skladech.

S povrchovou hmotností pouze 4,5 kg / m2 se nemusíte obávat nadměrného zatížení střešní konstrukce nebo samotné budovy. Proto jsou ideální pro rekonstrukci střechy nebo střechy dřevěných budov bez změny lepení. Díky této nízké hmotnosti se nemusíte starat o těžkou a komplikovanou manipulaci

Pro výstavbu nové střechy budete potřebovat nářadí, vrtačky a šrouby.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní vlnitá, strukturovaná, z recyklovaného materiálu, Shelltec naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!