www.ferospoj.cz :: Deska střešní trapézová Marlon CS TR 76/16, průhledná hladká (29.03.2024 - 07:37)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní trapézová Marlon CS TR 76/16, průhledná hladká

Střešní krytina Marlon CS (technické listy a montážní návody jsou v přílohách, spodní část sekce Technický popis) je vhodná pro každou dřevostavbu, zejména pro pergoly, altány a otevřená venkovní stání pro automobily. Trapézové desky Marlon CS z polykarbonátu jsou úplně hladké, průhledné, bez povrchové krupičky. Vyráběné v čiré nebo v průhledné kouřově hnědé barvě ( bronz ).

Polykarbonátové trapézové desky Marlon CS mají vynikající mechanické vlastnosti, z tohoto důvodu jsou velmi odolné.
Námi nabízený polykarbonát je v českých podmínkách lety vyzkoušený materiál s vynikajícími vlastnostmi, jeho síla je naprosto dostatečná, aby odolal i extrémně silnému krupobití. Ne všichni výrobci však dokáží vyrobit tak odolnou krytinu jako je Suntuf či Marlon. Známkou nekvality je příliš nízká cena...
Polykarbonát je thermoplast a jako každá umělá hmota může být citlivý na chování více druhů chemikálií včetně běžných čistících prostředků. Za žádných okolností nesmí přijít do kontaktu s organickými rozpouštědly nebo barvami. 
Polykarbonátové desky mají maximální možnou teplotu použití stabilně do 100°C, krátkodobě až do 130°C .

Životnost desek Marlon CS Vás mile překvapí!

Polykarbonátové desky mají oboustranný UV filtr, který chrání materiál desek proti negativnímu vlivu slunečního záření,které způsobuje křehnutí materiálu.

Trvanlivost polykarbonátových desek Suntuf CS je tak ve střední Evropě cca 30 let.


Záruka na polykarbonátové desky proti krupobití 5 let!!!
( dle druhu polykarbonátu)

 

 "Nebojte" se ceny za přepravu - pokud pro Vás nebude cenově výhodnější expedice z našeho skladu České Budějovice, zajistíme Vám za paušální poplatek přepravu přímo ze skladu výrobce!!!

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní trapézová Marlon CS TR 76/16, průhledná hladká naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!