www.ferospoj.cz :: Deska střešní polykarbonátová komůrková, DUAL STRONG 32 mm (20.04.2024 - 13:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní polykarbonátová komůrková, DUAL STRONG 32 mm

Deska střešní polykarbonátová komůrková DUAL STRONG o síle 32 mm s třístěnnou strukturou je určená pro zateplené prosklení střech a stěn. Vzhledem k tomu, že se netříští, je jejich použití bezpečné i tam, kde sklo může působit problémy. Střešní desky z polykarbonátu jsou velmi odolné proti mechanickému poškození a mají vynikající tepelně izolační vlastnosti díky povrchové úpravě obsahující UV ochraný film. Tato nadstandardní vrstva zaručuje výborný průnik denního světla a současně pohlcuje tepelnou složku slunečního záření. Nedochází tak k takzvanému skleníkovému efektu. Polykarbonátové desky s třístěnou strukturou jsou vhodné pro zastřešení prostor, kde se klade důraz na tepelný odpor prosvětlovacího materiálu (světlíky průmyslových budov, skleníky, bazény, zimní zahrady, vchody do budov). Platí pravidlo, že čím více má deska stěn, tím lepší vykazuje tepelně izolační vlastnosti. Větší tloušťka desek zlepšuje tepelně izolační vlastnosti a hlukový útlum, snižuje se však prostup světla. S rostoucí tloušťkou desky se zlepšuje i únosnost sněhu.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej polykarbonátových střešních desek je realizován ve dvouch barevných provedeních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní polykarbonátová komůrková, DUAL STRONG 32 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!