www.ferospoj.cz :: Deska střešní polykarbonátová komůrková, DUAL STRONG 20 mm (28.03.2024 - 16:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní polykarbonátová komůrková, DUAL STRONG 20 mm

Deska střešní polykarbonátová komůrková DUAL STRONG o síle 20 mm je určená pro zateplené prosklení střech a stěn. Vzhledem k tomu, že se netříští, je jejich použití bezpečné i tam, kde sklo může působit problémy. Střešní desky z polykarbonátu jsou velmi odolné proti mechanickému poškození a mají vynikající tepelně izolační vlastnosti a to díky povrchové úpravě obsahující UV ochraný film. Tato nadstandardní vrstva zaručuje výborný průnik denního světla a současně pohlcuje tepelnou složku slunečního záření. Nedochází tak k takzvanému skleníkovému efektu. Struktura dutinek současně zabezpečuje udržení tepelné energie uvnitř zaskleného prostoru a šetří tak náklady na případné vytápění.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej polykarbonátových střešních desek je realizován ve dvouch barevných provedeních. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní polykarbonátová komůrková, DUAL STRONG 20 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!