www.ferospoj.cz :: Deska střešní bitumenová, vlna 95/35, GUTTAPRAL (26.04.2024 - 03:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska střešní bitumenová, vlna 95/35, GUTTAPRAL

GUTTAPRAL je vlnitá bitumenová deska / střešní krytina, použitelná na většinu malých venkovních staveb jako jsou například pergoly, stání pro auto, přístřešky či hospodářské stavení.
Díky speciálnímu patentovanému výrobnímu procesu je deska Guttapral pružná a pevná zároveň. Tyto vlastnosti jí zaručují vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům a dlouhou životnost. Profil vlny je 95 x 31 mm. Montáž bitumenových desek je velmi rychlá a jednoduchá, výhodou je také minimální ztráta překrytím.
Na střešní desky Guttapral poskytujeme záruku 15 let, vybírat si můžete z několika barevných variant, které naleznete v tabulce výše! Uvedená cena je za kus, tedy za jednu desku. Nezapomeňte se registrovat, při nákupu střešní krytiny ušetříte dalších 5 a více procent!

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska střešní bitumenová, vlna 95/35, GUTTAPRAL naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!