www.ferospoj.cz :: Deska prosvětlovací trapézová, sklolaminátová, Magniplast (27.04.2024 - 21:27)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska prosvětlovací trapézová, sklolaminátová, Magniplast

Průsvitná sklolaminátová krytina v deskách vhodná jako prosvětlovací krytina do všech typů krytin. Materiál je vysoce elastický. Čiré prosvětlovací desky mají vysokou průsvitnost (82%). Lehká, pevná, pružná, prosvětlovací krytina odolná vůči agresivnímu prostředí. Krytina je netoxická, vyrobena z čisté polyesterové pryskyřice vyztužené skelným vláknem, obsah skelného vlákna je minimálně 25%. Pryskyřice je stabilizovaná proti působení UV záření a má sníženou třídu žloutnutí (třída L1 dle EN 1013). Výrobcem je italská firma Magniplast, která je špičkou ve svém oboru. Pro prodloužení životnosti desek jsou sklolaminátové desky dodávány výhradně s ochranou proti působení UV záření.
Možnost boční kombinace s trapézovým plechem Guttatop T18 (stejná výška vlny, nemožno kombinovat podélně - různé profily vln)

Výhody:
  • pevnost - při tloušťce 1mm je únosnost srovnatelná s plechovou krytinou stejného profilu tloušťky 0,5mm
  • lehkost - váha 1,6 kg/m2 při tloušťce 1mm
  • pružnost – použití i na zastřešení obloukových hal
  • odolnost proti agresivnímu prostředí
  • tepelná odolnost - 40°C až +120 °C, při požáru neodkapává
  • ochrana proti UV záření

 

T18 Rozměr desky T18T35Rozměr desky T35

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska prosvětlovací trapézová, sklolaminátová, Magniplast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!