www.ferospoj.cz :: Deska prosvětlovací trapézová polykarbonátová, jemná struktura, GUTTAGLISS MAKRO ST (29.03.2024 - 02:11)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska prosvětlovací trapézová polykarbonátová, jemná struktura, GUTTAGLISS MAKRO ST

Trapézová prosvětlovací polykarbonátová deska Guttaglis Makro ST, jemná struktura je deska z polykarbonátu opatřená jemnou strukturou pro rozptyl světla. Polykarbonát je velmi pružný a zároveň pevný a nárazuvzdorný materiál. Díky němu jsou desky velmi odolné vůči mechanickému poškození, povětrnostním vlivům a dokonce i krupobití.

Záruka 10 let se vztahuje i na poškození krupobitím!!

Díky UV filtru snáší trapézové desky teploty až 115°C. Jsou vhodné tam, kde je třeba prosvětlit stěny nebo střechy staveb, pergol, garážových stání apod. Jsou ideální i jako bazénová zastřešení. Díky kvalitě materiálu polykarbonát nemění svou strukturu ani barvu (nežloutne). Díky jemné struktuře dochází k rozptylu slunčních paprsků. Desky jsou velmi lehké a vyznačují se dlouhou životností. Pro Váš projekt nabízíme i desky s jinou strukturou - Guttaglis Makro.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej trapézových prosvětlovacích polykarbonátových desek Guttaglis Makro ST s jemnou strukturou je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku/zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska prosvětlovací trapézová polykarbonátová, jemná struktura, GUTTAGLISS MAKRO ST naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!