www.ferospoj.cz :: Deska polykarbonátová MARLON CLICKLOC (28.04.2024 - 09:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska polykarbonátová MARLON CLICKLOC

Deska polykarbonátová MARLON CLICKLOC

MARLON CLICKLOC je čirá pětistěnná deska o síle 16 mm, která je vyrobená z polykarbonátu. Jednoduchá montáž v systému pero-drážka. Desky lze bez problémů namontovat na nosný systém z latí, který je původně určený pro vlnité a trapézové desky a je možné jej použít také tam, kde je problém namontovat klasické komůrkové desky (např. na již hotovou, stojící pergolu, kterou pouze doplníte o střešní latě). Polykarbonátové desky vám zajistí dokonalé zastřešení pergoly, parkovacího stání nebo altánu komůrkovým polykarbonátem bez použití krycích lišt a přítlačných terčíků a střecha bude plochá a úplně hladká. Polykarbonátové desky MARLON CLICKLOC mají jednostranný koextrudovaný (přitavený) UV filtr. Polykarbonátové desky lze použít pro střechy se sklonem 5° a více.

Montáž desek

Montáž desek by měla probíhat výhradně podle montážního návodu. Pro montáž desek doporučujeme objednat originální montážní vybavení, aby byly splněny záruční podmínky:

 

Při instalace dbejte na to, aby směr komůrek byl vždy rovnoběžný se směrem spádu vody po deskách! V naší nabídce naleznete více rozměrových variant polykarbonátových desek - délka je rozměr po komůrkách, šířka udává rozměr vedoucí kolmo přes komůrky.

Při správné montáži na základě montážního návodu platí prodloužená záruka 10 let na nerozbitnost PC desek krupobitím.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska polykarbonátová MARLON CLICKLOC naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!