www.ferospoj.cz :: Deska plastová s dezénem, různé barvy (29.03.2024 - 15:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deska plastová s dezénem, různé barvy

Plastové desky vyrobené z recyklátu TRAPLAST jsou vhodným produktem pro různé zahradní, stavební nebo zemědělské projekty. Desky jsou vyrobeny s dezénem, který je viditelný z obou stran. Na delší straně jsou desky opatřeny polodrážkou, díky které jsou vybudované ploty dokonale neprůhledné.
Traplastové desky je možné použít jako dělící stěny a obklady na stěny stájí, hrazení pro prasata nebo stavbu skateboardových překážek. Dále je možné desky použít jako ochranu podlahových krytin při rekonstrukci projektů, protihlukových bariér nebo různého typu oplocení a v mnoha dalších podobných případech.
Desky je nutné při použití například jako taneční parket nebo obklad podlahové plochy podložit po celé šíři i délce. Vzhledem k síle materiálu, která je 30 mm, jsou desky snadno prohnutelné a snadno praskají.
Nespornou výhodou desek z recyklátu je rychlá a jednoduchá montáž bez nutnosti použití jakýchkoli mechanizačních prostředků. Všechny desky mají z nepohledové strany viditelný technologický vtok

Jejich další opracování je možné za pomocí nástrojů na kov případně na dřevo.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deska plastová s dezénem, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!