www.ferospoj.cz :: Deluxe piano, bílé (07.05.2024 - 05:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Deluxe piano, bílé

Mnoho dětí sní o tom, že se jednoho dne stanou hudebními virtuózy jako Beethoven nebo Mozart. Tento klavír jim může pomoci proměnit vášeň v realitu.

Deluxe Grand Piano je skutečný 30-klávesový elektronický klavír, který umožní Vašemu dítěti prozkoumat zázrak hudby a vytvořit vlastní mini symfonie. V balení naleznete piano, stoličku a noty. Vyrobeno z kvalitního a odolného dřevěného materiálu. Moderní design. 

Hape je německá značka založena v roce 1986. Její největší předností je inovativní design, pečlivá kvalita a ekologická šetrnost k životnímu prostředí. Všechny hračky HAPE splňují nejpřísnější mezinárodní standardy pro kvalitu a bezpečnost, a proto společnost provádí přísné kontroly již během vývoje produktů. Používá barvy na bázi vody. Barvy jsou tak netoxické a pro děti nezávadné. Hračky jsou určeny především pro menší děti.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Deluxe piano, bílé naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!