www.ferospoj.cz :: Datový USB kabel CELLULARLINE s konektorem microUSB (30.04.2024 - 01:57)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Datový USB kabel CELLULARLINE s konektorem microUSB

Datový a nabíjecí USB kabel CELLULARLINE oceníte, pokud při nabíjení chcete i synchronizovat data vašeho zařízení s microUSB konektorem. Dle délky se kabely prodávají v různých variantách. S nejkratší délkou 60cm zbytečně nepřekáží na stole a snadno se sbalí do brašny nebo do batohu. Naopak délku 300cm oceníte zejména na místech, která jsou ve větší vzdálenosti od zásuvky a můžete tak dobíjet Váš smartphone či tablet třeba z pohodlí křesla nebo pohovky.

Prodej datových a nabíjecích USB kabelů CELLULARLINE je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Datový USB kabel CELLULARLINE s konektorem microUSB naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!