www.ferospoj.cz :: Dárkový set - Třípatrový dům s příslušenstvím A (02.05.2024 - 13:02)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dárkový set - Třípatrový dům s příslušenstvím A

Třípatrový dům s červenou střechou A a příslušenstvím je dárková sada roztomilých postaviček z řady Sylvanian family, domečku a doplňků. Sada obsahuje 1x Patrový dům, 1x velká střecha, 1x malá střecha, 1x schodiště, 1x vstupní veranda, 3x okenní rám A, 2x okenní rám B, 3x malý plot, 5x velký plot, 2x světlo A, 1x světlo B. Dárkový set obsahuje jako bonus: 2x figurky hnědých veverek, 2x dětská lůžka, která lze oddělit a použít samostatně nebo společně jako palandu, obývací pokoj s pohodlnou sedačkou, 1x křeslo, 1x stoleček, 2x hrnek s podšálkem, 1x stojan na noviny, 1x skříň, 1x televize), konferenční stolek s telefonem. 

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

Díky rozmanitosti řady Sylvanian family lze figurky dle libosti a fantazie nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími figurkami či doplňky a rozšířeními (jako jsou kupříkladu domečky nebo nábytek), což umožňuje připravit dětem nikdy nekončící zábavu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dárkový set - Třípatrový dům s příslušenstvím A naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!