www.ferospoj.cz :: Dálkoměr laserový se svinovacím metrem, FORTUM (04.05.2024 - 19:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Dálkoměr laserový se svinovacím metrem, FORTUM

Dálkoměr laserový se svinovacím metrem, FORTUM

Laserový dálkoměr se svinovacím metrem o šířce pásku 19 mm s magnetickým háčkem na konci pásku pro snazší a přesnější měření. Také disponuje klipem pro zavěšení za opasek, dvouřadým LCD inverzním displejem se signalizací stavu baterie a autostopem (pásek zůstává ve vysunuté poloze, až po stisku tlačítka dojde ke zpětnému návinu pásku, pásek je potažen nylonovým filmem pro jeho ochranu před opotřebením). Nabíjení Li-ion akumulátoru přes USBmicro port, 5V DC. Paprsek laseru se automaticky vypne po 30s nečinnosti a celý přístroj po cca 3 min. Dále u nás naleznete další měřidla a nespočet dalšího ručního nářadí, které se Vám může hodit.

Prodej laserových dálkoměrů se svinovacím metrem, FORTUM je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Dálkoměr laserový se svinovacím metrem, FORTUM naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!