www.ferospoj.cz :: Cukrárna (02.05.2024 - 11:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Cukrárna

Cukrárna ve městečku Sylvanian family je sice menší než velké prodejny, ale je velmi útulná! Cukrárna nabízí vždy mnoho druhů dobrůtek. Kdo by odolal voňavým koláčkům ke svačince, nebo sušenkám po škole. Všechny jsou moc dobré! Na sladkých i slaných dobrotách si s radostí pochutnávají všechna zvířátka Sylvanian family

Figurky nejsou součástí balení.

Herní sady a figurky Sylvanian family jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračky. Hra podněcuje představivost dítěte. Figurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemným sametem. Očička jsou z černých korálků. Všechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecí. Oblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat.

Díky rozmanitosti řady Sylvanian family lze figurky dle libosti a fantazie nejrůznějšími způsoby kombinovat s dalšími figurkami či doplňky a rozšířeními (jako jsou kupříkladu domečky nebo nábytek), díky čemuž můžete připravit dětem nikdy nekončící zábavu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Cukrárna naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!