www.ferospoj.cz :: Čistící prostředek na stavební materiály (29.03.2024 - 15:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Čistící prostředek na stavební materiály

Čistící prostředek ve spreji na stavební materiály se stane Vaším pomocníkem při čištění povrchů betonových výrobků. Pomůže vyčistit povrchy od vápenatých usazenin. Dále odstraní například i vápno, výkvěty a další nečistoty, které se mohou objevit na povrchu betonů a dalších minerálních podkladů. Výrobek vyčnívá svojí šetrností k většině podkladů a povrch ponechá hygienicky čistý.

Prodej čistícího prostředku na stavební materiály se realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Čistící prostředek na stavební materiály naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!