www.ferospoj.cz :: Čistič spár ruční čepel (10.05.2024 - 12:25)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Čistič spár ruční čepel

Čistič spár, ruční čepel

Čistič spár je vhodný pro čištění spár obkladů a dlažeb před spárováním, nebo při odstranění staré spárovací hmoty. Celková délka brousicí planžety je 30 nebo 50 mm (dle varianty), brusná část planžety obsahuje vrstvu prachu ze syntetického diamantu. Rukojeť je vyrobena z plastu a je ergonomicky tvarovaná, umožňuje příjemné a pevné držení. Planžeta je k rukojeti přichycěna pevným šroubem. Spojení je odolné i vůči silnému mechanickému namáhání. V balení naleznete také náhradní planžetu.

Prodej čističe spár je realizován po jednotlivých kusech. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Čistič spár ruční čepel naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!