www.ferospoj.cz :: Chrastítko motýl (18.05.2024 - 09:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Chrastítko motýl

Chrastítko motýl - je roztomilý motýlek, který se ihned se stane věrným kamarádem vašich nejmenších! Motýlek může hýbat křídly a výhodou je, že vnitřek křídla je vyroben z měkkého plastu, proto se jedná zároveň o ideální kousátko při růstu zoubků. Dále pak na křídle je zavěšen plastový obrys květinky, který také slouží jako kousátko. V bříšku má motýlek několik barevných malých korálků, které při pohybu chrastí. Mimo jiné chrastítko hraje příjemné melodie a vydává zvuky. Hračka rozvíjí motorické dovednosti a dětskou fantazii. Hračka vyrobena z kvalitního a nezávadného materiálu.

Clementoni je italský výrobce, který klade důraz na vysokou bezpečnost a kvalitu svých hraček. Clementoni vyrábí širokou škálu hraček. Od jednoduchých stavebnic Clemmy pro nejmenší děti, až po dětský počítač, či interaktivní a experimentální hry pro děti větší.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Chrastítko motýl naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!